به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ امتحانات نهایی دانشآموزان از روز شنبه ۱۷ خرداد آغاز شده و تا ۱۶ تیر ماه ادامه خواهد داشت.
آزمون سراسری سال ۹۹ نیز در روزهای پنجشنبه و جمعه ۳۰ و ۳۱ مرداد برگزار میشود.
سؤالات امتحانات نهایی پایه دوازدهم در دو بخش تنظیم میشود:
۱٫ از ۸۰ درصد محتوای کتابهای درسی که تا پایان بهمن ماه به صورت حضوری تدریس شده است ۱۶ نمره سوال طراحی میشود که دانشآموزان ملزم هستند به تمام سؤالات پاسخ دهند.
۲٫برای ۴ نمره باقیمانده دو نوع سوال هم سطح طراحی میشود. نوع اول از ۲۰ درصدی که به صورت غیرحضوری از طریق شبکههای تلویزیونی، ابتکارات دبیران و شبکه شاد تدریس شده و نوع دوم از محتوای ۸۰ درصد قبلی که تدریس حضوری شده است، در این بخش دانشآموزان اختیار دارند که برای کسب ۴ نمره سوالاتی را که آمادگی بیشتری دارند انتخاب کرده و پاسخ دهند.

جدول حذفیات کنکور و امتحانات نهایی
برای برگزاری ایمن امتحانات نهایی دانشآموزان پروتکل بهداشتی توسط وزارت بهداشت تدوین و به آموزش و پرورش ابلاغ شده است.
امکانات ضدعفونی حوزههای امتحانات فراهم شد
خسرو ساکی؛ رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات نهایی دانشآموزان گفت: خانوادهها در جریان باشند حفظ سلامت دانشآموزان برای ما از هر چیزی مهمتر است و با ستاد ملی مدیریت و کنترل کرونا مکاتبهای داشتیم تا امتحانات نهایی حضوری برگزار شود، براین اساس پروتکل بهداشتی توسط این ستاد تنظیم و به آموزش و پرورش ابلاغ شد ما هم این پروتکل را به تمام مدارس برگزاری امتحانات نهایی ابلاغ کردیم.
وی افزود: در پروتکل بهداشتی جزئیاتی که باید برای سلامت دانشآموزان مدنظر باشد مورد اشاره قرار گرفته است و برای آگاهی عوامل اجرایی مدارس از دو هفته قبل کار اطلاعرسانی و آموزش آنها آغاز شده است همچنین امکانات مورد نیاز گند زدایی و ضدعفونی مدارس، رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و تهویه هوا فراهم شده است.
ساکی با اشاره به اینکه در ۶۶۰۰ حوزه زمینه برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم فراهم شده است، متذکر شد: امسال دانشآموزان به دو گروه تقسیم شدند که در روزهای زوج و فرد برای امتحانات نهایی مراجعه میکنند تا فاصله اجتماعی دو متر رعایت شود همچنین در رفت وآمد دانشآموزان به حوزههای امتحانی تجمع و تراکم پیش نیاید.